USTUROIUL – cel mai bun ANTICOAGULANT NATURAL

Cheagurile sangvine pot ajunge în diverse zone ale corpului, crescând astfel riscul de a bloca funcția unor organe. Când un astfel de cheag ajunge în creier, el poate produce un accident vascular cerebral, care poate fi fatal.

Tratamentul cu anticoagulante este important pentru fluidizarea sângelui din artere. El se prescrie doar persoanelor care prezintă risc de risc de cheaguri, precum celor cu afecțiuni cardiace, pacienților cu valve cardiace artificiale și celor cu fibrilație atrială.

Persoanele care au în familie persoane cu un istoric de accidente vasculare cerebrale sau au ele însele acest risc, îl pot preîntâmpina prin consumul unor alimente cu proprietăți anticoagulante. Cele mai bune alegeri la acest capitol sunt: ceapa, usturoiul, prazul, ghimbirul.

Consumul de usturoi este important pentru profilaxia unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.

Se poate introduce în dieta zilnică, prin adăugarea în mâncăruri (la final) sau în salate de legume. Sau se poate consuma în stare crudă, câte 1-3 căței pe zi. De asemenea, se poate administra sub formă de capsule, procurate de la magazinele naturiste.

Comentarii

comentarii