@Breaking newsSănatate

V-ați întrebat câți medici și câți politicieni din România sunt vaccinați la chiuvetă?

Nu vă întrebați de ce în rândul lor nu prea auziți de reacții adverse la vaccin? Majoritatea susțin că sunt vaccinați. Oare…de ce ei nu au reacții adverse la vaccin? Cum așa?

V-ați întrebat vreodată de ce medicii și politicienii nu acceptau internarea in spitalele covid, in pandemie, sub nici o formă și pentru nimic in lume?

Cunosc medic din Timișoara, medic de peste 25 de ani, care a făcut o formă grea de infecție cu acest virus (fiind și ușor supraponderal) și nu a acceptat sub nici o formă internarea in Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde erau medici prietenii și colegii lui de peste 25 de ani (acest episod…mie, personal, mi-a pus multe semne de întrebare in acel moment: dacă el refuză cu atâta înverșunare internarea in spital, eu de ce aș alege această variantă?).

Câți medici infectati cu covid ați văzut internați in spital? Și dintre cei internați câți au supraviețuit?

Îmi aduc aminte cazul medicului din Targu-Mureș, Benedek Istvan, internat in spital covid, legat de pat (deși își implorase colegii să nu il lege, a ieșit fratele lui cu declarații in presă, ulterior), a decedat, evident, in spital.

Pandemia Covid-19 pentru cine a fost?

Pentru cei care nu au știut să se apere?…..Citește tu tot articolul aici https://www.activenews.ro/opinii/Cristina-Isabela-V-ati-intrebat-cati-medici-si-cati-politicieni-din-Romania-sunt-vaccinati-la-chiuveta-179046

Comentarii

comentarii