Vă place cum arata Centrul Civic ? Chiar tu îi poti schimba infatisarea

Primăria Municipiului Reşiţa a organizat la sediul administrativ din Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, o dezbatere publică pe tema „Cum vă doriţi să arate din punct de vedere urban şi peisagistic Centrul Civic al Municipiului Reşiţa?”.

Au fost păreri, au fost propuneri și discuții, dar reșițenii pot devenii proprii arhitecți ai Centrului, pot face propuneri și pot veni cu idei noi.
Primăria Municipiului Reşiţa a lansat o invitaţie arhitecţilor din municipiul Reşiţa şi instituţiilor publice de a transmite propuneri cu privire la proiectul de modernizare a Centrului Civic al municipiului.

În data de 17 decembrie 2014, la sediul administrativ din Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, ora 13:00, va avea loc o dezbatere publică pe tema „Cum vă doriţi să arate din punct de vedere urban şi peisagistic Centrul Civic al Municipiului Reşiţa”.

Propunerile, sugestiile, opiniile şi eventualele proiecte pe tema supusă dezbaterii se pot depune la Centrul de Informare şi Relaţii cu publicul, camera nr. 1, parter, Corpul I al Primăriei Municipiului Reşiţa, P-ţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, sau on-line pe adresa de e-mail resita@primariaresita.ro, în atenţia Direcţiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – doamnei arhitect şef Opriş Margareta, până în data de 2 decembrie 2014, ora 16.00.

Roxana Topală
PR Primaria Resita

Comentarii

comentarii