Val de accidente pe DN58B între Reșița şi Berzovia din cauza vitezei pe carosabilul ud VIDEO

Val de accidente pe DN58B între Reșița şi Berzovia. Cinci accidente destul de grave au avut loc în ultimele 24 de ore pe DN58B pe tronsonul ieşirea din Reșița şi Berzovia. În primul caz, vorbim de un accident deosebit de grav la ieşirea din Bocşa spre Timişoara. Un autoturism în care se afla șoferul, rula spre Berzovia, iar la un moment dat, pe fondul ,,unor bâlbâieli” cu depăşiri, semnalizări şi opriri bruște, adică în eveniment au mai fost implicate încă două maşini, a ieşit de pe carosabil, a trecut zidul de sprijin şi a zburat în boscheți. Norcul șoferului a fost în zbegurișul și copacii de pe marginea drumului și în care mașina s-a oprit. Cu ajutorul unei automacarale, mașina a fost scoasă din râpă și transportată cu platforma la un service auto. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un alta accident a avut loc pe acelaşi drum la nici 210 de km de primul accident. Mai exact, la o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului iar mașina a ajuns pe o rână în margi8nea drumului. Nimeni nu a fost rănit.

Un alt accident a avut loc pe același drum, în apropiere de Colțan. Din cauza vitezei, au tânăr aflat pe un motor, a pierdut controlul ghidonului și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Din fericire, motociclistul s-a ales doar cu cucuie și julituri.

Cu toate că locul este înţesat cu cruci pe marginea drumului, semn că acolo este loc periculos şi mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, şoferiț unui autoturism ce rula spre Timişoara, nu a adaptat viteza la condiţiile şi configuraţia drumului, iar la o curbă ușoară la la dreapta, a părăsit carosabilul şi a ajuns pe marginea drumului cu mașina avariată.

Val de accidente pe DN58B între Reșița şi Berzovia din cauza vitezei pe carosabilul ud. Din nefericire, şoferița nu a fost rănită. Pompierii militari au intervenit în două cazuri pentru a spăla carosabilul de ulei și carburanți.

Comentarii

comentarii