Valul de aer polar va acoperi ţara! România va îngheţa la sol!

UPDATE 29 OCTOMBRIE:

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți o informare meteo de vreme deosebit de rece, valabilă în toată țara. În jumătatea de nord a țării sunt așteptate temperaturi negative.

Potrivit ANM, începînd de marți de la ora până vineri la ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara

 

Valul de aer polar va acoperi ţara. Trecem de la temperaturi de vară la îngheţ şi viscol. Valul de aer polar acoperă treptat România, iar noaptea de joi spre vineri va fi cea mai friguroasă de până acum. În doar trei zile, temperaturile vor scădea şi cu 20 de grade.

Valul de aer polar va traversa România de marţi până vineri. Va aduce ploi în majoritatea regiunilor, iar la munte ninsori şi viscol. Vremea de iarnă închide de azi şi Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului. Autorităţile se pregătesc de iarnă.

Valul de aer polar va acoperi ţara. Ceaţă, umezeală şi temperaturi care nu trec de 5 grade, dimineaţa. Sunt primele semne ale aerului polar care se va instala în România, începând de azi. Înainte de răcirea drastică, octombrie ne-a mai oferit o surpriză. La malul mării au fost 20 de grade în aer şi 15 în apă.

 

 

Comentarii

comentarii