Vela la Caransebeş la aniversarea a 7 ani de unitate de aviație VIDEO

Înființată în anul 2013, pe când Marcel Vela era primarul municipiului Caransebeș Unitatea de Aviație de la Caransebeș a împlinit acum 7ani, iar perspectivele sunt unele foarte bune acum. Unitatea de Aviație a fost înființată cu scopul de a supraveghea granița de vest a României, dar și pentru intervenție în zonele montate din vestul țării. 

Momentul aniversar a constituit un prilej de rememorare al momentelor de început ale Unității, dar și e acordare de distincții tuturor celor care au contribuit la înființarea Unității. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat că ministerul va sprijini aducerea de noi elicoptere, iar pentru dezvoltarea bazei materiale se bazează și pe suportul autorităților locale, în special al Consiliului Județean, mai ales în condițiile în care președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, chiar are cunoștințe și implicații în transportul aerian.

La manifestare au luat parte și autorități locale din județele vecine, Hunedoara, Arad și Timiș alături de autoritățile locale din Caraș Severin, prefectul județului, primari și conducerea Consiliului Județean Caraș Severin.

Comentarii

comentarii