Viața bate filmul uneori- Din viata de reporter tv pe plaiurile țării

antena 1 sigla rosuColega mea de la Anten 1 Prahova, Catrinel Dana Cojocaru, împreună cu operatorul ei, a avut ghinionul de a participa direct la realizarea materialelor legate de iarna grea din alte părți ale țării. Situații tragice, situații prin care nimeni nu și-ar dorii să treacă, dar suntem oameni și mai pățim și de astea. Din fericire, românul știe să facă și haz de necaz și că este așa, o dovedește întâmplarea de mai jos. Iată ce scrie Catrinel și prin ce a trecut:

,,Iarnă grea. Fix o săptămînă de nămeți și minus…..multe grade. Cînd să dăm în depresie totală, iaca întîmplare: plecasem cu o ambulanță s-ajungem la un caz grav, cu o lamă în față….problema n-a fost numai zăpada, ci ….pacientul care avea un mega TBC. Evident, acolo am rămas, pe principiul…mai bine murim congelați decît de tbc….după o ora de degerat, apare un muritor. Localnic. Zic, ,,nene, uite povestea, am rămas aici pâna se mai baga vreo masina sa ne recupereze….adu si matale ceva să ne încălzim”

Asteptam un ceai, o pătură – unde mai pui că operatorul paria pe un vin fiert. Ei bine, pariu că nimeni nu ghicește cu ce a venit!?! ……Cu un………..acordeon !!

Dovada că…în România, poți să mori oricând, dar măcar mori fericit !

Vreți să vă încălziți?? Luați de aici si dati click pe imagine!!
Ps. Si nici macar muzica de joc n-a fost, măcar pentru o tropoțică sau o mârunțică.

Comentarii

comentarii