Actualitate

Viceprimarul Gabriel Durut va avea atributii clare in Primaria Resita

În contextul deciziei de a-l numi pe consilierul PSD Gabriel Duruț al doilea viceprimar al Reșiței, primarul Ioan Popa a declarat că își asumă decizia pe care a luat-o și nu dă explicații nimănui, nici măcar colegilor liberali, care însă i-au dat ”sarcină de partid” să facă lobby pentru un vicepreședinte PNL la Consiliul Județean.

”Colegii mei liberali de la județ m-au întrebat dacă nu-i pot sprijini să facem lobby astfel încât să avem și noi un vicepreședinte la Consiliul Județean, lucru care mi se pare extrem de pertinent, având în vedere numărul de consilieri pe care îi avem la județ. Cred că ar fi trebuit, sau ar trebui să avem un vicepreședinte la Consiliul Județean”, a mai spus Popa.

Despre viceprimarul PSD, edilul a precizat că nu va fi lăsat să ascută creioane și nici nu îi va da o mică secție de care să se ocupe cu scopul de a ”nu-l crește”, sau ”ca să nu ajungă mare”, așa cum spune Popa se mai obișnuiește prin alte locuri, ci începând de săptămâna viitoare Gabriel Duruț va inta în pâine și va prelua noua direcție înființată de administrația actuală și care se ocupă de domeniile învățământ, sport, cultură și turism. ”Mai cu seamă pentru că acum scriem proiectul pentru eficiență energetică pe 6 școli și am nevoie de sprijin”, a spus primarul.

Comentarii

comentarii