Victima avea 64 de ani si a traversat prin loc nepermis

Victima avea 64 de ani si a traversat prin loc nepermis. Iata si comunicatul oficial al IPJ Caras Severin. În cursul serii de ieri, la ora 22,10, pe DN 58, km 32+700 m, (Casa cu Tei nn) a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări, rezultă că o femeie de 64 de ani, din Bocșa, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care ar fi fost accidentată mortal de un autoturism care circula regulamentar, pe DN 58 , dinspre Caransebeș spre Reșița, condus de un bărbat de 68 de ani din județul Arad.

 

După producerea accidentului, conducătorul auto și pasagerul dreapta față din auto, ar fi fost agresați fizic de rudele victimei de 64 de ani, care i-ar fi distrus autoturismul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Scandalul a fost aplanat, s-a efectuat cercetarea la fața locului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, lovire și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii