VIDEO Victor Ponta în campanie electorală la Reșița (PE)

p-rosuVictor Ponta a ajuns astăzi și la Reșița după ce și-a expus programul electoral prin câteva din orașele județului. Prima opriră a făcut-o la UCMR, întreprinderea ”fanion” cum îi tot spune președintele PSD Caraș, Ion Mocioalcă, după care fostul premier s-a întâlnit cu susținătorii în sala de spectacole a Casei de Cultură din municipiu.

Victor Ponta și-a început discursul criticând pe cei din actuala putere ca fiind anti-naționaliștii care vor să închidă tot ce înseamnă producție în România pentru a cumpăra de la țările din Uniunea Europeană și a le aduce profit străinilor. A continuat prin a împărții ironii către toți cei din opoziție care s-au perindat pe la putere, începînd cu Dacian ”Soroș” Cioloș care nu ia fonduri europene de investiții pentru că vrea să fie lăudat de europeni, continuînd cu coruptul ”Belzebut” (Traian Băsescu), și încheind cu cel care primește telefoane din străinătate să ia decizii în România, Klaus Iohannis.

Fostul premier a mai subliniat faptul că actuala conducere nu guvernează pentru români, ci pentru cei din afara țării, pentru a fi lăudați de ambasadori, de Bruxelles sau Comisia Europeană.

”Eu vreau însă să cred că România așa cum a fost ea în 2012-2013, poate avea un Guvern care să guverneze penru români. Sigur, o să ne facă multe probleme, o să ne facă dosare, o să zică că suntem răi, că suntem vânduți nu știu cui… Da, eu sunt vândut românilor, ei cui sunt vânduți? Eu vreau să lucrez pentru români. Ei pentru cine lucrează? Cred că știți toți răspunsul la această întrebare și sigur că îi deranjează”, a spus Victor Ponta în fața celor prezenți.

Fostul prim-ministru nu a omis să amintească despre așa-zisa luptă anticorupție dusă de ex președintele României, relatând că mai mare corupție ca pe vremea lui Traian Băsescu nu a existat în România de la fanarioți încoace.
Victor Ponta a susținut că tot acest demers antinaționalist al actualei puteri l-a determinat să facă din nou campanie electorală ”ca să încerc să le spun oamenilor nu doar că au cu cine să voteze, dar că puterea este la ei și pe 11 decembrie putem să votăm ca să luăm România înapoi pentru români și că oamenii din țara asta au tot dreptul să încerce să-și facă o viață aici”.

Comentarii

comentarii