VIDEO 1 Decembrie la Bocșa cu ceremonie și spectacol festiv

Nu sunt actori şi nici cei mai mari recitatori din lume, au şi emoţii în faţa unui public numeros, abia dacă au învăţat să pronunţe cele mai grele cuvinte, dar au învăţat la grădiniţă că este ziua României şi doamna educatoare i-a învăţat câteva poezii patriotice pentru că aşa se învaţă dragostea de ţară din primii ani de viaţă.

Este vorba de cei mai mici cetăţenii ai Bocşei, care astăzi de Ziua României şi-au arătat dragostea faţă de ţara lor România, au recitat mândrii poezii despre România. Totul s-a întâmplat pe scena Casei de Cultură din Bocşa în cadrul unui program special de 1 Decembrie.

Au urmat colegii lor mai mari care au urât şi ei în felul lor de la Bocşa La mulţi ani România.

De ziua naţională la Bocşa evident că manifestările au început pe platoul din fata primăriei cu o slujbă de Te Deum, depuneri de coroane de flori şi scurte alocuţiuni din partea oficialităţilor locale, iar mesajul primarului s-a îndreptat spe cetăţenii din Bocşa în slujba cărora este orice ales.

Așadar Ziua Naţională a României la Bocşa s-a încheia cu un spectacol susţinut de școlile şi grădiniţele din Bocşa pe scena Casei de Cultură.

Comentarii

comentarii