VIDEO 10.000 de euro şi peste 11.000 de lei uitaţi într-un taxi la Reşita

Un taximetrist din Reşita, Claudiu Balaci, fost fotbalist la CSM Reşita, a restituit unei bătrâne pe care a dus-o cu maşina o geantă plină cu bani.
Femeia luase taxiul până la unul dintre cimitirele din oraş și la coborâre, a uitat pe bancheta din spate o poşetă în care avea aproape 10.000 de euro şi peste 11.000 de lei. Banii în obținuse în urmă cu un an în urma unei vânzări a unui teren și de teamă ca sa nu-i fure cineva banii, femeia îi purta înveliți în ziare peste tot pe unde mergea într-o poșetă veche.

Taximetristul nu a observat geanta, deoarece aceasta se afla pe banchetă şi între timp a mai făcut vreo 4 curse până când, prin dispecerat, s-a dat anunţul că o bătrână a uitat într-unul dintre taxiuri o geantă plină cu bani.

Fostul fotbalist a verificat şi a găsit geanta şi nu s-a mai oprit decât la poliţie unde a restituit-o păgubaşei. Din fericire, niciunul dintre clienţii care au mai mers cu taxiul nu a urcat în spate şi, astfel, geanta a rămas neobservată în maşină.

Şoferul spune că face taximetrie de ani buni și nu i s-a mai întâmplat până acum să găsească sume aşa mari de bani uitate de clienţi în maşină. Acelaşi lucru îl spun şi colegii lui taximetrişti.

Culmea este că după această întâmplare, aseară când a venit acasă, omul şi-a găsit uşa apartamentului spartă şi casa răvăşită. Hoţii au intrat în casă şi i-au furat ….30 de euro ce-i avea omul într-un sertar.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments