VIDEO 400 de puieti de salcam au fost plantati pe Valea Terovei

Dacă acum câteva luni, parcul industrial arăta dezolant, Primăria Reşiţa împreuna cu Autoliv au reuşit să-l transforme radical. După toaletarea efectuată de angajaţi ai Primăriei, firma Autoliv a avut iniţiativa de a planta 400 de salcâmi în zona haldei de zgură a SC TMK Reșița.

La acest eveniment a participat şi primarul municipiului, Ioan Popa. „Este vorba despre o perdea de salcâm care va filtra pulberile de noxe rezultate din procesul de exploatare a haldinei de zgură. Este o soluție de moment, sperăm ca pe viitor să găsim și o variantă pentru acoperirea cu pământ a haldei. Amintiţi-va cum arăta acest loc cu puţin timp în urmă. Avem toate motivele să fim increzatori, mai ales că mai mulţi investitori s-au arătat interesaţi de parcul industrial al Reşiţei. O să reuşim încet, încet, să-l amenajam şi să-l folosim la adevărata sa valoare”, a spus primarul Reșiței.

Peste 200 de angajaţi ai firmei Autoliv, dar si angajaţi ai Primăriei Reşiţa, au participat la această acţiune de voluntariat.

BIROU COMUNICARE
PRIMĂRIA REŞIŢA

Sursa foto: Primaria Resita si FB

Comentarii

comentarii