VIDEO 5000 de lei din gulas pentru copiii de la Fundatia Humanitas Pro Deo

De ,,Zilele Reșiței” personalitățile locale s-au aflat… la polonic. Cei mai cunoscuți reșițeni au acceptat provocarea Clubului Lyons de a vinde mâncare în Parcul Tricolorului, banii strânși fiind donați Fundației Humanitas Pro Deo, pentru ajutorarea copiilor săraci.

Au servit cu suflet și au dăruit din inimă. La invitația Clubului Lyons Reșița Montană, personalitățile Reșiței au răspuns prezent, s-au înarmat cu un polonic și bună dispoziție și au poftit reșițenii la sarmale și gulaș. Toți banii strânși în cele trei zile la standul Lyons vor fi donați Fundației Humanitas Pro Deo, care are în grijă peste 40 de copii cu situație materială precară.
primar
Acțiunea a fost deschisă de primarul Reșiței, Ioan Popa, și de prefectul județului Caraș-Severin, Florența Albu. Au urmat handbalistul Mișa Rohozneanu și reprezentanții presei: Cornelia Dunăreanu, de la Banat Tv, Dan Popoviciu de la Vest TV, Laura Sgaverdea Radio Reșița și Vali Popovici, Info Cs.
prefect
La finalul celor trei zile, Lyons Reșița Montană a strâns aproximativ 5 mii de lei, suma ce va fi donata pentru aprovizionarea cu alimente a centrului de zi al Fundatiei HPD.
primar1

Comentarii

comentarii