VIDEO A doua ediţie a „Cupei Moş Crăciun” pentru inotatorii caransebeseni a fost o reușită

La Caransebes, se naște un nou club de înot. Puțin câte puțin, cu pași mici, dar siguri, tot mai mulți micuți din Caransebes deprind tainele inotului si mai ales, invata discipina si deprind spiritul competitiv. Tocmai in acest spirit, zilele trecute a avut loc a doua ediţie a „Cupei Moş Crăciun”.
Cronologic, această competiţie este cea de a IV a pe care o organizezeză Bogdan Ibănișteanu la Caransebeș – tânărul antrenor în mâinile căruia se modelează viitorii sportivi. A fost multe de lucru, a fost greu, dar a ieșit bine. Mă bucur că a fost şi cea mai reuşită ! Avem până acum organizate două ediţii ale „Cupei Dynamic Gym & Spa” şi două ediţii alea „Cupei Moş Crăciun”! Această competiţie desfăşurată săptămâna trecută,”Cupa Moş Crăciun” . La această competiţie au luat startul un număr de aproximativ 90 de sportivi din Reşita şi Caransebeş”, a ajuns la a doua ediţie – ea fiind şi cea mai numeroasă ca număr de participanţi” spune Bogdan cu ochii și chipul plin de bucurie.

Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârsta: 6-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani şi 15-16 ani, fete şi băiaţi. Toţi participanţii au primit diplome de participare şi ciocolată. Câștigătorii primelor 3 locuri de la fiecare categorie, au primit medalii, diplome, pachete cu dulciuri şi premii. Astfel, locul 1 a primit ochelari de înot, locul 2 – un prosop de baie, iar locul 3 – o cască de înot. Premiile au fost simbolice, a contat competiția de fapt. Pe lângă aceste premii, organizatorii au mai acordat şi 5 medalii speciale de încurajare a celor mai mici participanţi.

,,Celui mai mic participant – Hurduzeu Bogdan de numai 5 ani şi 8 luni, i-am acordat un premiu special. Vreau să mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu că sunt sănătos şi am putut organiza această competiţie, iar mai apoi vreau să mulţumesc colegului meu Sergiu Ghimboașă pentru munca pe care o depune cu copiii din Reşita, cu care a şi participat la competiție. Vreau să mulţumesc doamnei director Luminiţa Dobrescu pentru invitaţia acceptată de a fi alături de noi şi a ne ajuta şi la cronometraj şi festivitatea de premiere. De asemeni, îi mulțumesc colegului meu de la clubul de înot ,,Masters Reşita 07” ,Sandu Tobă, care ne-a ajutat şi el la cronometraj, le mulțumesc şefilor mei pentru deschiderea pentru această competiţie şi nu în ultimul rând, unui om cu suflet mare care ne-a ajutat prin sponsorizare pentru acordarea premiilor. Domnia sa a dorit să rămână anonim. Îi mulţumim frumos încă odată! Nu vrem să ne oprim aici, vrem să facem tot ceea ce ţine de noi ca acest sport să prindă și mai mult şi în zona Caransebeșului unde văd că de la an la an, se dezvoltă din ce în ce mai mult pasiunea pentru înot. Încerc prin ceea ce fac să transmit şi altor copii pasiunea pentru acest sport atât de frumos şi atât de complex!” spune tânărul antrenor Bogdan Ibănișteanu.

Comentarii

comentarii