Actualitate

VIDEO Accident carambol la Moniom pe DN58B între Reşita şi Timişoara

UPDATE COMUNICATUL IPJ C-S

Un bărbat de 36 de ani, din Bocșa, a condus un autoturism dinspre Reșița spre Bocșa. La km 5+900 m, într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani, din Reșița.

În urma accidentului, cei doi șoferi au suferit răni ușoare fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
După câteva minute, în aceeași zonă a avut loc un alt accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul unui autoturism în vârstă de 43 de ani, din Timiș, care circula dinspre Reșița spre Bocșa, a oprit întrucât în fața sa a avut loc un accident rutier, fiind lovit din spate de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Bocșa, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

Graba strica treaba şi în loc să ajungă acasă, doi oameni au ajuns în spital, 3 maşini au ajuns la service şi una la piese de schimb şi fier vechi. Accidentul s-a petrecut astă noapte în jurul orei 21 pe DN58B, drum ce leagă Reşita de Timişoara. Un autoturism cu numere de bucureşti s-a cocnit cu un taximetru. Impactul a fost deosebit de violent şi ambele maşini au ajuns în şanţurile de pe marginea drumului.

Accidentul s-a petrecut probabil din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de carosabil acoperit cu polei și a tăierii unei curbe de către unul dintre autoturisme. Cei doi ocupanţi ai autoturismului cu numere de Bucureşti, au fost transportaţi la UPU unde se afla în grijă medicilor.

Culmea este ca alte două autoturisme s-au ciocnit aproape în acelaşi loc în care s-a produs accidentul, probabil din cauza distanţei prea mici dintre autoturisme şi a neatenţiei şoferilor. Circulaţia între Reşita şi Timişoara a fost îngreunata mai bine de o oră şi s-au format coloane de maşini de câteva sute de metri pe ambele sensuri.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă şi pagube materiale.

Stire in curs de actualizare. Acestea sunt informatii preliminare obtinute pe surse si pot suferii modificari in functie de cercetarile politiei.

Comentarii

comentarii