Actualitate

VIDEO Accident de circulație în curbele de la Soceni pe DN58

Sfârșit de săptămână cu multe evenimente rutiere. Trei accidente grave au avut loc în ultimele 48 de ore pe drumurile din Caraş-Severin. 8 maşini şi şapte persoane au fost implicate în evenimentele rutiere. Neatenţia, viteza şi carosabilul umed sunt cauzele acestor evenimente rutiere.
Unul dintre accidente a avut loc în apropierea localităţii Soceni, când unul dintre şoferi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune cu un alt vehicul care circulă regulamentar.

În urma impactului unul dintre şoferi a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru a beneficia de îngrijiri medicale. Unul dintre autoturisme este așa de avariat încât aceasta a ajuns probabil la piese de schimb.

Pompierii militari au intervenit pentru a sigură măsurile ce se impun, mai exact, aceştia au îndepărtat pericolul ca cele două mașini să nu ia foc de la un posibil scurtcircuit electric.

Cu toate că DN58 Reşita – Caransebeş este un drum deosebit de circulat şi de aglomerat, pe marginea drumului pasc caii localnicilor din Soceni. Din păcate, animalele nu sunt supravegheate și intră pe carosabil fiind un real pericol pentru şoferi şi traficul rutier.  

Comentarii

comentarii