VIDEO Accident în Triaj pe bază de ploaie, linii de tramvai alunecoase și șofer grăbit

Cum plouă puțin și șoferii calcă mai tare pedala de accelerație, la Reșița în zona Triaj, se produce câte un accident. Sau chiar mai multe. De fapt, dacă e să judecăm cinstit, de când Primăria la sugestia presei a decis eliminarea ,,curbei la stânga” de dinaintea Pasajului Intim, sens spre Govândari, numărul accidentelor în zonă au scăzut simțitor. Totuși, din când în când, câte un șofer mai nervos care apasă puternic accelerația – fără a ține cont de condițiile meteo, își șifonează serios mașina.

[youtube id=”kqwzuOZj9zw „]

Așa s-a întâmplat și în această după amiază, după ce au căzut câțiva stropi de ploaie peste Reșița și un șofer grăbit, a accelerat mai tare prin zona Triaj. Ca un făcut, mașia de serviciu a derapat pe liniile de tramvai, a executat ceva dansuri pe carosabil, a sărit peste bordură, a urcat pe trotuar și s-a oprit într-un stâlp pe care ertau prinse indicatoarele rutiere se semnalizare ,,drum alunecos si cu denivelări”. Șoferul și-a șifonat serios mașina și numai norocul a făcut ca în acel moment, pe trotuar să nu treacă nimeni. Altfel….

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nimeni nu a fost rănit. Șoferul – de loc din Hunedoara, nu a pățit nimic. Autoturismul, o Dacia Sandero – mașină de serviciu a unei firme de semințe – va avea nevoie de reparații serioase la sistemul de roți. Plus ceva tăblăraie și geamuri. Tânărul conducător auto, spune că nu știa că liniile de tramvai sunt alunecoase când plouă. Probabil că nici nu-l interesa acest aspect, din moment ce nouă ne-a răspuns că ,,a ieșit la plimbare” în momentul în care l-am întrebat ce s-a întâmplat acolo.

Comentarii

comentarii