Politie

VIDEO Accident pe trecerea de pietoni la Bocșa

P.A.F., de 25 ani, din comuna Măureni, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Bocşa, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire, iar în momentul în care a încercat să reintre pe sensul său de mers accidentează pietonul T.C., de 74 ani, din Bocşa, angajat în trecerea străzii în zona trecerii de pietoni.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde a fost diagnosticat cu fractură comunitivă bazin, contuzie pulmonară stânga.

În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Si tot la Bocșa,

– În data de 26.08.2015, ora 12.45, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa au depistat pe raza localităţii Berzovia în afara părţii carosabile un autoturism înmatriculat în străinătate care prezenta mai multe avarii.

La scurt timp a fost identificat şi conducătorul autoturismului, C.R., din Berzovia, sat Gherteniş, care a plecat la domiciliu pentru a găsi o autoutilitară în vederea remorcării acesteia.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta a condus autoturismul din direcţia Gherteniş – Berzovia iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul ieşind în afara părţii carosabile. Totodată s-a mai stabilit că autoturismul este radiat de către autorităţile spaniole.

În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii