VIDEO Accident rutier grav pe DN58 din cauza vitezei si a criblurii langa Resita

Aseară, în jurul orei 22.30, pe D.N. 58, în afara municipiului Reșița, a avut loc un accident rutier.
Polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Ezeriș, a condus un autoturism pe D.N. 58, dinspre Soceni spre Reșița. Într-o curbă ușoară la stânga, la km 36+770 de metri, din cauza vitezei, autoturismul a intrat în derapaj și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Participanții la traficul rutier spun că pe DN58 Resita – Caransebeș s-a acționat cu criblură și din această cauză șofatul trebuie făcut cu mare grijă și mai ales, cu viteză mică. Se pare că tânărul a alunecat cu mașina pe criblură și a ajuns în șanț.

Comentarii

comentarii