VIDEO Accident stupid din cauza neatentiei si vitezei pe DN 6 la Sadova Veche

Participanții la traficul rutier care au trecut aseară pe DN 6 în apropierea Caransebeșului, mai exact, prin localitatea Sadova Veche, au avut parte de imagini care nu se pot uita așa de ușor: un autoturism Ford Mutang zăcea cu roțile în sus pe marginea drumului, într-un șanț de aproximativ un metru.

Mașina era avariată aproape în întregime: de la partea din față și până la potbagaj. Cu toate că mașina era accidentată și era cu roțile în sus în șanțul de pe marginea drumului pe sensul de mers Orșova – Caransebeș, în momentul producerii accidentului, autovehicolul rula pe celălalt sens, mai exact, venea dinspre Caransebeș și mergea spre Orșova. De fapt, șoferul ajunsese acasă fiind din localitate. La un moment dat, probabil din cauza vitezei si neatentiei, șoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a ieșit de pe carosabil și a lovit un cap de pod după care s-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit în șanț cu roțile în sus. Toate acestea s-au petrecut în mijlocul comunei, pe o porțiune de drum perfect dreaptă.

În mașină s-a aflat doar șoferul care nu a fost accidentat grav; cu toate că mașina este praf – bună de fier vechi – bărbatul de aproximativ 50 de ani este stabil din punct de vedere medical și nu are viața pusă în pericol din cauza rănilor ușoare survenite. El a fost ajutat să iasă din mașină de cțtre sătenii care s-au strâns la fața locului.

Comentarii

comentarii