VIDEO Accidente în serie între Reșița și Caransebeș – cel puțin 5 mașini avariate

Încă un accident, produs vineri în apropiere de Soceni pe DN 58, putea avea urmări grave, însă doar norocul a făcut ca cei implicați să scape teferi.
Un Logan al cărui șofer era mult prea grăbit a ajuns pe contrasens într-o curbă, unde a acroșat un Volkswagen Passat care circula regulamentar. Pentru a evita impactul cu cele două mașini tamponate, un alt șofer, a tras puternic de volanul mașinii sale cu care era în trafic și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit primelor informații, patru persoane au fost implicate în accident, însă din fericire nimeni nu a suferit răni grave. Cele două mașini care circulau regulamentar veneau spre Reșița.
Accidente DN58 (10)
Un alt incident, produs tot vineri în aceeași zonă și doar la câteva minute, s-a soldat cu o victimă ce a ajuns la spital după ce un autoturism a fost proiectat în șanț în urma impactului cu un microbuz. Din declarațiile martorilor, rezultă faptul că mașina nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu autovehiculul și a părăsit partea carosabilă. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul de urgență din Reșița, dar fără a prezenta probleme care să le pună viața în pericol.

Comentarii

comentarii