VIDEO Accidentul dascalilor de pe DN58 – Accident colectiv de munca

La Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin a fost comunicat un eveniment ce s-a produs luni, 22.08.2016.
Un microbuz ce aparţine Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Aurora din Reşiţa care asigura transportul cadrelor didactice cu rol de asistenţi la examenul de bacalaureat susţinut la Liceul Tehnologic Decebal din Caransebeş, a fost implicat într-un accident rutier pe ruta de întoarcere (Caransebeş – Reşiţa).
Vezi articolul aici: https://www.infocs.ro/video-la-un-pas-de-tragedie-9-dascali-de-la-bac-implicati-intr-un-accident-de-circulatie/

Microbuzul a fost acroşat de remorca unui TIR, iar în urma impactului 7 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru investigaţii medicale.

Două persoane (şoferul şi un cadru didactic) au rămas internate, iar celelalte au suferit politraumatisme uşoare, nefiind necesară internarea.

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de către Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş Severin, care urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

În conformitate cu prevederile Legii 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, fiind vorba de un accident colectiv, Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin a demarat cercetările în vederea stabilirii caracterului evenimentului.

Comentarii

comentarii