VIDEO Alex Mirea a ieşit în decor la Doman şi maşina i-a luat foc

În timpul Campionatului Național de Viteză în Coastă- Valea Domanului 2017 – competiţie ce se desfăşoară la Reşita, la punctul de control 9, pilotul Alex Mirea a intrat în derapaj şi a făcut un accident. Din fericire, pilotul a scăpat teafăr, dar monopostul este grav avariat.

Cunoscătorii spun că acum, cu siguranţă toată lumea are de învăţat ceva din acest eveniment. Cunoscătorii spun că la anul, zona trebuie protejată cu ceva parapeţi, cu baloţi de paie sau orice altceva ce poate atenua impactul. Pericolul în această zonă este se pare- acel șanț adânc în care monopostul a căzut după ce a mers ,,plug”. Dacă şanţul era mai puţin adânc, maşina trecea peste el şi se oprea în tufe şi altul era bilanţul stricăciunilor.

Imediat după ce s-a oprit, maşina a luat foc. Marele noroc al pilotului au fost arbitrii si organizatorii de la punctul de control 9, precum și câţiva tineri reşiţeni ce se aflau acolo şi care au avut prezenta de spirit şi au intervenit imediat şi au stins maşina în timp util. Șoferul a ieșit singur din maşină.

Sursa fb

Comentarii

comentarii