VIDEO Alt accident in Caras Severin, inca o persoana decedata pe DE 70 la Slatina Timis

Din păcate, ziua de joi s-a încheiat așa cum a început pe șoselele din Caras Severin: cu un alt accident deosebit de grav. Vă reamintim că în zorii zilei, la Iaz a avut loc un accident în care doi oameni nevinovați au fost uciși de un șofer neatent.
Evenimentul a avut loc pe DE 70 în apropiere de intersecția de la Slatina Timiș. Mai exact, șoferul polonez al unei dubițe autoutilitare, a intrat într-o depășire pentru care nu s-a asigurat corespunzător și se pare că locul era și pe marcaj cu linie continuă și s-a ciocnit frontal cu un TIR condus de un șofer bulgar.

Impactul a fost nimicitor: cabina TIR-ului a fost grav avariată, dar având în vedere diferența de înălțime, șoferul a scăpat cu viață. Omul este grav rănit, dar trăiește. În schimb, dubița fost făcută un morman de fiare iar șoferul polonez a murit pe loc.

Ambii șoferi au rămas încarcerați și pentru eliberarea lor dintre fiare a fost nevoie de intervenția pompierilor militari de la Detașamentul din Caransebeș. Circulația a fost blocată mai bine de o oră, pe ambele sensuri formându-se cozi de mașini.

Acestea sunt informații preliminarii obținute pe surse și ele pot suferi modificări. Amănuntele vor fi oferite de IPJ în cursul zilei de azi.

Mulțumiri lui Gabriel Florin pentru imagini și informații.

Comentarii

comentarii