VIDEO Antena 1, 2, 3, STARS, sau Euforia, este si la Resita

În jur de 40 de oameni s-au strâns în această după masă la Reșița în Parcul Tricolorului în semn de solidalitate cu Grupul Intact, mai exact, cu Antenele – în special cu Antena 3. Oamenii au vorbit între ei pe facebook și au venit în fața Monumentului Eroilor. Fiecare a adus cu el prima pagina din Jurnalul Național pe care a afișat-o cu mândrie.
Reșițenii s-au arătat foarte indignați de ceea ce se petrece în acest moment cu Grupul de presă Intact. Mai exact, cu presiunile care se fac asupra unui post de televiziune din România care se bucură de cea mai bună audință din partea publicului.

Oamenii spun că nu este corect ce se întâmplă, că de fapt se dorește reducerea la tăcere a postului care a făcut atâtea dezvăluiri și a deranjat atâția politicieni. Nimeni nu se opune Legii și deciziei judecătorești, dar lucrurile trebuie făcute corect, în spiritul Legii și al adevărului. Cei prezenți în Piața Tricolorului spun că Antenele au fost mereu alături de ei, iar acum este rândul ca și ei să fie alături de Antene. Ba mai mult, reșițenii spun că ar face același lucru pentru oricare post de televiziune care ar fi într-o situație similară.

De la întâlnirea amicală a reșițenilor nu au lipsit ,,ochii albaștrii și oamenii în negru” de la mai multe instituții care nu s-au sfiit să-i fotografieze și filmeze pe cei 40 – 50 de oameni care au venit acolo să vorbească, să socializeze și să facă fotografii împreună. Vedeta pozelor a fost microfonul Antenei 1 pe care fiecare a vrut sa-l tina in mana si sa faca poze cu el.Ca de obicei, nu a lipsit excesul de zel al polițiștilor locali. Acesta a mers până acolo încât i-au legitimat pe unii cetățeni.

Probabil că la Reșița, cei care au aceeași opinie, nu mai au voie să se întâlnească în parc, să stea de vorbă și să spună ce gândesc și ce cred. Pentru asta trebuiesc filmați, fotografiați și legitimați. Asta în condiția în care nu a fost o adunare, nu a fost un miting, efectiv mai mulți prieteni și cunoscuți s-au întâlnit în parc, au vorbit și au făcut poze.

Comentarii

comentarii