Sport

VIDEO Antrenor nou la Banat Volei Caransebes

Echipa de volei Banatul Caransebeş are un nou antrenor, după începutul ezitant din acest sezon al Diviziei A1, cu o singură victorie în patru meciuri.

Dan Banu, fostul antrenor al Stelei (masculin), al Penicilinei Iași și Unic Piatra Neamț (feminin) a preluat conducerea tehnică a gugulanilor, Pavel Craia urmând să rămână doar antrenor secund, mutarea fiind anunțată chiar de președintele clubului, Cristian Stepanescu. „Am plecat cu mult entuziasm și ne gândeam că vom defila în Divizia A1, însă ne-am convins că nu este așa.

Alături de conducerea Primăriei am decis să ne întărim la nivelul conducerii tehnice cu Dan Banu, care va fi antrenor principal. Obiectivul rămâne același: locurile 2-5”, a spus președintele clubului din Caransebeș. Banu a și condus antrenamentul de luni seară. Debutul pe banca Banatului a noului antrenor va fi în partida de sâmbătă cu campioana României, Tomis Constanța.

La nivel de lot, centrul Fabian Birău este, în continuare, incert pentru jocul de sâmbătă. Partida se va juca în Polivalenta din Caransebeș, cu începere de la ora 18.

[youtube id=”0uKSi_qdf60″]

Comentarii

comentarii