VIDEO Arta circului urcata la nivel de Mansarda – stagiu de inițiere în artele circului

Tinerii de la ,,Mansarda” au mai făcut un pas pentru dezvoltarea lor personală. De data aceasta metodă aleasă a fost arta circului. Pentru a demonstra că au învăţat aceştia au pus în scenă un spectacol la Palatul Cultural.

Voluntarii de la Centrul de Tineret Mansarda au participat la un stagiu de inițiere în artele circului, în perioada 13-16 octombrie la Brebu Nou. După patru zile de muncă intensă tinerii au prezentat un spectacol cu elementele pe care le-au învăţat în cadrul cursului.Scopul acţiunii a fost acela de dezvoltare personală, de a-şi armoniza trupul şi psihicul şi de a învăţa cum să treacă peste temeri.

Tinerii au fost învățați să jongleze cu măciuci, mingi, cercuri, să-şi păstreze echilibrul pe bilă sau cablu, și au participat la un atelier unde li s-au explicat tehnicile pentru realizarea diferitelor acrobații.Stagiul face parte din proiectul ”Viața ca o p(a)radă”, o campanie de promovare a voluntariatului prin activități de animație, implementat de Centrul de Voluntariat Reșița!

Comentarii

comentarii