VIDEO Atentat cu bună știință la sănătatea populației – Reșița și reșițenii poluați și otrăviți in propriile case cu fum de gunoi

006Dragă redacție, ieri seară şi azi noapte, iarăşi am avut plăcerea să respirăm aromele deosebite de gunoi ars de la prietena noastră -veşnică haldină de gunoi de pe Dealul Lupacului.
Acum, când îţi trimit aceste materiale video iarăşi, pute tot cartierul Micro Trei, a fum de gunoi ars. Şi aşa o să fie până dimineaţă spre orele 10.00, când se va schimba sensul curentului de aer.
Chiar nu mai putem respira normal, nu putem să avem nici măcar aer cât de cât decent şi curat în oraşul ăsta? Mă întreb, oare pe edili, îi doare undeva? Oare peste Centrul Civic și clădirile Consiliul județean și a Consiliului local, nu vine fumul? Domnii consilieri, nu locuiesc în acest oraș? Nu au copii sau rude în Govândari? Sau interesele și afacerile unora sunt mai presus decât sănătatea noastră și a lor? Sau domnii au vile și case pe la Crivaia la aer curat? Oare chiar este nevoie să ieşim, noi cei din Micro Trei cu afișele de gât în piaţa publică să protestăm? La nevoie o vom face şi pe asta! Să vedem atunci cum le va conveni acest lucru domnilor care sunt plătiţi din banii noştri să administreze treburile oraşului…
În cazul în care cineva nu știe de unde provine fumul de la haldină, le spun eu: de la gunoiul ars acolo. Dragi reșițeni, cu onoare vă informez că gunoiul pentru care noi plătim un preț exorbitant pentru a fi transportat la un deponeu din județul Alba, este adus sus pe Dealul Lupacului și i se dă foc. Noaptea fumul vine peste oraș, mai exact peste Micro Trei, prin Valea Bârzăviței.
Nu vă așteptați să vă dea cineva diferența de bani înapoi fiindcă așteptați degeaba: ce a păpat lupul și papă în continuare- este bun păpat.

N.R. Mulțumiri cetățenilor pentru spiritul civic de care dau dovadă.


Comentarii

comentarii