VIDEO Au dat-o la întors pe drumul gropilor- drumul telescoapelor frânte – DN 57 Oravița – Grădinari

gropi asfaltDirecţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informeaza miercuri conducătorii auto că pe sectorul DN 57 km 152+990 – 200+745 Oraviţa – Moraviţa, se restricţionează circulaţia rutieră pentru autovehiculele de transport marfă cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, în perioada 1.04.2013 – 15.05.2013. Restricţia este instituită în urma unor defecţiuni grave la partea carosabilă.
Asta era valabil miercuri fiindcă joi, mai spre seară, apare un al doilea comunicat care îl anulează pe primul și în care se spune tocmai pe dos. Adică, circulaţia rutieră pe DN 57 Oraviţa – Moraviţa rămâne totuși deschisă și atât. Tronsonul de drum este plin de gropi, însă restricţia va fi amânată până la începerea lucrărilor, dată care va fi anunţată în timp util.
InfoCs a realizat in urmă cu nici o lună un material video pe care vă invită să îl revedeți acum.
Întrebarea este că dacă în urmă cu o lună drumul putea să arate în așa fel, oare cum o arăta acum?
Așteptăm informații de la dumneavoastră pe dresa noastra: office@infocs.ro
Drum national plin de gropi și foarte greu practicabil în Caraș SEverin. Este vorba despre DN 57, drum care leagă Punctul de frontieră de la Naidăș și Oravița de Timișoara.

Circulația pe tronsonul de drum între Oravița și Stamora Moravița, a devenit un adevărat coșmar pentru șoferi. Drumul este plin de gropi, iar soferii nu mai pot face nimic pentru a le ocoli.
Gropile de mari dimensiuni apar la fiecare metru, iar ocolirea lor cere multă îndemânare. Din cauza drumului spart- și asta nu de azi sau de ieri ci de foarte mult timp, șoferii evită să mai ajungă în zonă.
La Oravița sunt foarte multe obiective turistice, zona oferă un potențial ridicat, dar este aproape moartă din punct de vedere economic fiindcă investitorii refuză să vină în zonă din cauza drumului.
Principalele probleme pentru care șoferii apelează la service-ul auto din Oravița, sunt legate de găurile apărute în cauciucuri, jenți îndoite sau sistemul de direcție al mașinii făcut praf.
O poziție oficială de la responsabilii de drum a fost imposibil de aflat fiindcă Drumurile Naționale Caraș Severin spun că acesta aparține de Sectorul de la Orșova, la Sectorul de la Orșova nu a fost nimeni de găsit și am fost pasați la Regionala de la Timișoara care la rândul ei a aruncat pisica la AND București, singurii abilitați să ofere informații. Dar, nici aici nu este așa de simplu: întrebarea se adresează prin mail iar răspunsul vine …..când vine, tot pe mail.
Așa că, vă lăsăm să priviți cu ochii dumneavoastră cum arată un Drum Național în Caraș Severin.

Comentarii

comentarii