VIDEO Au fost finalizate lucrarile pe strada Moise Groza (strada politiei)

Strada de la poliție (legatura între B-dul A.I. Cuza și Revolutia din Decembrie) a fost redată circulației. Strada Moise Groza, cea care trece prin fața sediului poliției municipale, a fost refăcută și redată sâmbătă dimineața circulației. Artera foarte circulată a fost închisă la începutul lunii pentru reabilitare. Primarul Ioan Popa a ținut să precizeze că este prima stradă refăcută de Primărie din fonduri proprii.

”Această stradă mică este o dovadă a faptului că putem face treabă la Primărie cu secția noastră de drumuri și de întreținere, și pentru cetățenii Reșiței să știe că această stradă este prima stradă reabilitată complet, cu trotuare, din resurse proprii ale Primăriei, deci nu pe datorii. Până acum tot ce s-a făcut a fost făcut pe credite bancare și pe alte surse, nu din resurse proprii”, a spus Ioan Popa, primarul Reșiței.
Locurile de parcare reamenjate sunt destinate folosirii de către cetățenii care vin în zonă, iar mașinile poliției care ocupau în mare parte aceste parcări vor fi nevoite să folosească propria parcare din curtea poliției, după cum a spus edilul.

”Am avut o discuție cu domnul comisar șef Avram și l-am rugat să ne sprijine să scoatem din curtea poliției mașinile care sunt foarte vechi, i-am oferit un loc de depozitare al lor, sunt vreo 30 de mașini vechi la casare de mulți ani, astfel încât să mai aducă înăuntru, în curtea poliției, mașinile poliției, să lăsăm cetățenii să parcheze mașinile pe această stradă pentru că până la urmă trebuie să recunoaștem și poliția este instituție publică în serviciul cetățenilor”, a mai spus primarul.

Reabilitarea a constat în repararea întregului sistem pluvial fiind suplimentat numărul de geigere, artera a fost complet refăcută, frezată și a fost turnat strat nou de asfalt, parcările au fost refăcute și suplimentate cu încă zece noi locuri , dar și o amenajare peisagistică minimală, după cum a spus Ovidiu Almăjan, șeful Direcției de Întreținere a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Reșița. Lucrările au costat aproximativ 150 de mii de lei.

Comentarii

comentarii