ActualitateTurism

VIDEO Balaurul – Flaviu Cernescu din Bocsa, sfideaza moartea si pericolul si umple paginile ziarelor din vest

Înălțimi amețitoare, adrenalină, curaj, talent și pasiune, sunt ingredientele de bază ale vieții și trăirii de fiecare zi a temerarului Flaviu Cernescu. Programatorul IT Flaviu Cernescu, unul dintre cei mai curajoşi bãnãţeni pasionaţi de sporturi extreme, merge pe coardã deasupra unor edificii reprezentative din România, se plimbă cu monociclu și face diferite acrobații. Pentru a avea timp suficient ca să le facă pe toate, programatorul IT Flaviu Cernescu și-a dat demisia dintr-o multinațională din Timișoara.

Filmările sale postate pe youtube atrag interesul a mii de oameni care privesc cu admirație, dar și teamă, demonstrațiile extreme de slackline ale „Balaurului” Flaviu Cernescu. Postările sale de pe youtube aduc în prim plan pasiunea, curajul dus de multe ori spre nebunie, frumusețea și unicitatea.

Flaviu a filmat și a făcut ceea ce știe el mai bine, adică slackline și s-a plimbat cu monociclu în diferite locații din Transilvania și Banat, din Timișoara – orașul de suflet al lui Flaviu Cernescu, Reșița – locația în care „dragonul” a stabilit un nou record național de slackline, cascada Bigăr – una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, prima cale ferată din România Anina – Oravița, orașul de suflet al împărătesei austriece Sissi – Băile Herculane, capitala aventurii extreme din inima Transilvaniei – Arsenal Park Orăștie, vestita cetate a orașului Alba Iulia – Alba Carolina, unul dintre simbolurile naționale aflate în patrimoniul UNESCO – Mocãniţa din Vişeul de Sus, locul unde se nasc povești și legende – Cascada Cailor, Salina Turda – oaza de liniște și sănătate aflată sub pământ, care atrage mii de turiști, una dintre cele mai frumoase șosele din lume – Transfăgărășanul sau Castelul Corvinilor, din Hunedoara.

Ți se taie răsuflarea. Ultima aventură a bănățeanului Flaviu Cernescu te lasă cu gura căscată. Acesta a urcat pe un turn de 256 de metri din Târgu Jiu și a mers cu monociclul pe coronamentul acestuia. Mai mult, a și jonglat cu niște portocale, la înălțime, și a stat atârnat de scripetele gigantului turn tehnic din Târgu Jiu

Flaviu nu este la prima aventură. Din „isprăvile” sale, aceasta este una dintre cele mai… la limită și mai dorită. Flaviu dorea de mult timp să se dea cu monociclul pe buza unui turn înalt. A făcut-o. A găsit acest turn la Târgu Jiu, a urcat pe el și… s-a dat. Turnul din Târgu Jiu, ca și înălțime e în Top 10 în România. Este un turn înalt, are 256 de metri. Pe turn, Flaviu a făcut și o atârnare pe o traversă metalică.

 

Cu câteva săptămâni înainte, Flaviu Cernescu a ,,atacat” turnul termocentralei de la Paroseni din județul Hunedoara și de curând, a ajuns mai la nord-vest unde s-a oprit pe turnul CET-ului Oradea.

paroseni

 

oradea

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii