VIDEO Balul de 8 Martie, Balul Primăverii pentru Dascălii Cărășeni

_IMG9545Sindicatele încearcă să mai îndulcească criza pentru dascăli.
Chiar dacă profesorii sunt tot mai afectaţi de criza economică şi Guvernul le-a tăiat lefurile şi aşa foarte mici, Sindicatul Dascălilor Cărășeni afiliaţi Federaţiei „Spiru Haret” a respectat tradiţia din fiecare an şi a organizat Balul de 8 Martia și al Primăverii, cu alte cuvinte, Balul Mărţişorului.

Pentru o seară, dascălii au uitat de griji şi s-au dezlănţuit la joc, dans sau au povestit tot ce au mai făcut de la balul de anul trecut şi până acum. Veselia şi voia bună au fost cuvintele de ordine la bal iar, atât cât timp muzica a cântat, nimeni nu a stat pe scaune, cu toţii alegând să danseze, fie că a fost vorba de muzică populară, de hit-urile mileniului trei, sau de melodiile tinereţii.

Domnii au fost extrem de atenţi cu colegele lor, pe care le-au cam răsfăţat şi le-au dansat cu foc. Cum nu se poate petrecedre de anvergură fără ceva festiv, în sală a fost adus un tort imens pe ritm de „La mulţi ani!” şi toți cei prezenți au închinat un pahar de şampanie sau vin.
Amfitrioana evenimentului, Carmen Rgină, preşedinte al Sindicatului Dascălilor Cărăşeni, spune că anul viitor, la ediție jubiliară, adică a 10-a, petrecerea va fi una deosebită.
Abia așteptăm evenimentul și-i amintim doamnei profesor că mai există si vară, și toamnă și iarnă fiindcă de, Romania este în zona temperată și nu este corect să fie marcat doar un anotimp al anului.
Despre ce și cum s-a petrecut acolo, InfoCs vă oferă un amplu material video informativ.

Comentarii

comentarii