VIDEO Bunica fetei mușcată de câine, are mustrări de conștiință și vorbește de suicid

Fetița din Doclin mușcată aseară de gât de câinele familiei, a fost operată și este în stare stabilă la Spitalul de Copii din Timișoara. Părinții și fratele mai mare sunt lângă fetiță de astă noapte.
Ea mai are un frate mai mare cu 15 ani ca și ea, iar micuța este bucuria casei.
Totul s-a petrecut astă seară, într-o fracțiune de secundă, după ce bunica fetei a eliberat din lanț câinele familiei, un câine metis, obișnuit, crescut în casă alături de fetiță și cu care aceasta se mai jucase de nenumărate ori.

[youtube id=”as7kt0TVCWg”]

Câinele a mușcat fetița de gât, în partea dreaptă, sfâșiindu-i mușchii gâtului. Numai norocul a făcut ca fata să nu fie moartă la această oră. Doar 3 cm și faptul că a fost mușcată în partea dreaptă, a despărțit-o de moarte pe micuță. Colții animalului au trecut pe lângă trahee și laringe. În cazul unei mușcături în partea stângă a gâtului, colții ar fi secționat carotida iar moartea ar fi lovit în 2- 3 minute.

Bunica fetei și vecinii spun că ceea ce s-a întâmplat i-a lăsat perplecși pe toți în condiția în care câinele a crescut împreună cu fetița și s-au jucat de nenumărate ori. Ba mai mult, câinele este jucăuș și nu dădea semne de agresivitate.

Cu toate că nimeni nu o acuză de absolut nimic și toată lumea știe cât de mult o iubea pe cea mică, bunica fetei are acum mustrări de conștiință și se consideră vinovată de tragedie.

Cu toate că își iubesc animalele și le-au crescut cu drag în gospodărie, membrii familiei au decis predarea câinelui la un adăpost sau eutanasierea lui. Deocamdată, câinele a fost legat la locul lui și este ținut sub observație.

Comentarii

comentarii