AdministratieCultural

VIDEO Caransebeșul așteaptă sărbătorile mai împodobit ca nicio dată, cu patinoar și târg de Crăciun

Caransebeșul a dat startul sărbătorilor de iarnă. În municipiul de pe Timiș și Sebeș, a fost deschis patinoarul artificial din Parcul Dragalina, Târgul de Crăciun din centrul orașului și a fost pornit iluminatul festiv de sărbătoare.
La toate aceste evenimente au participat sute de copii și caransebeșeni, cu toții nerăbdători să intre pe gheaţă, să guste un pahar de vin fiert și o turtă dulce, mai ales să participe la aprinderea miilor de beculețe din tot orașul.

Startul l-a dar chiar primarul municipiului, Marcel Vela care alături de managerul orașului, consilieri și sute de copiii și locuitori, a tăiat panglica de la intrarea pe patinoar, împreună cu o tânără patinatoare.

Este pentru al nouălea an consecutiv de când în Caransebeş funcţionează patinoarul în același loc- Parcul Dragalina. Ieri, toţi patinatorii au intrat gratuit pe gheaţă. Preţul de intrare este de 5 lei, iar preţul pentru închirierea unei perechi de patine este tot de 5 lei. Grupurile organizate de elevi pot patina gratuit conform unei prpgramări.

Seara, odată cu lăsarea întunericului, în municipiul Caransebeş au fost aprinse luminile care înfrumuseţează oraşul în perioada sărbătorilor de iarnă. Acest lucru a fost făcut de către primarul Marcel Vela, istoricul octogenar Liviu Groza și trei copii din oraș.

În același timp, Arcul unității precum și întreaga Stradă a Episcopiei – centrul orașului unde funcționează și Târgul de Crăciun, au fost acoperite cu o plasă cu lumini. Acest lucru dă un aspect feric întregii zone – dovadă sutele de oameni ce au ieșit pe străzi.

Comentarii

comentarii