VIDEO Carnagiu pe DE70 între Domașnea și Teregova – 4 oameni uciși

Patru bărbați cu vârste între 26 și 60 de ani, au murit aseară într-un groaznic accident de circulație ce a avut loc pe E70, în apropierea pasajului CFR de lângă Teregova. Conform primelor cercetări, evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed.

Patru persoane au murit joi Pe DN6 în urma unui accident produs în zona unui pasaj de cale ferată din apropierea localităţii Teregova din Caraş-Severin.
Din cauza vitezei pe timp de ploaie și carosabil alunecos, la o curbă realtiv ușoară, Dacia autoutilitară în care se aflau patru oameni ce lucraseră la renovarea bisericii din Domașnea, a derapat, s-a răsucit pe șosea la 90 de grade și s-a izbit cu partea laterală dreaptă de botul unui autotir ce circula regulamentar dinspre Caransebeș.

Impactul a fost nimicitor: cei patru bărbați – dintre care trei aveau vârste cuprinse între 26 și 30 de ani și un al patrulea de 60 de ani, au fost grav accidentați și au rămas captivi între fiarele mașinii. Mai mulți șoferi aflați în trafic au încercat să scoată victimele din mașină, dar până la sosirea ambulanței și a mașinii de descarcerare, cei patru oameni au murit unul câte unul din cauza rănilor și a traumatismelor. Mașina arăta ca în filmele de groază: distrusă și cu valuri de sânge peste tot. Șoferul tir-ului a intrat în stare de șoc și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru ași reveni. El spune că impactul a fost așa de puternic încât tir-ul a fost împins în spate cu un metru.

”Din primele cercetări rezultă faptul că autoutilitara Dacia, a fost scăpată de sub control într-o curbă, s-a răsucit la 90 de grade şi a pătruns pe contrasens unde a fost lovită de un tir ce circula regulamentar. Accidentul s-a produs din cauza vitezei pe un carosabil ud” a spus pentru InfoCs.ro comisarul șef Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Caras-Severin.

Toți cei patru bărbați morți aseară pe E70 la vreo 10-15 km de Teregova, sunt din Lugoj și lucrau la o firmă ce preluase lucrările de renovare a bisericii din Domașnea. Trupurile neînsufleţite ale bieților oameni au fost depuse la morga Spitalului Orășenesc din Caransebeş de unde vor fi preluate de rude. Se pare că acesta este cel mai grav accident de circulație din acest an ce a avut loc pe drumurile din Caraș Severin.

Comentarii

comentarii