VIDEO Cascador fără voie la Reşita – Un tânăr a ,,parcat” maşina intr-un șanț la Moniom ca în filmele de acţiune

Un accident de circulaţie spectaculos a avut loc aseară la Reșița. Mai exact, în cartierul Moniom. Un tânăr ce conducea – normal că un BMW, se îndrepta cu autoturismul dinspre Timișoara spre Reșița, când la o cubă la dreapta semnalizată corespunzător, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și a ajuns în șanțul din marginea drumului într-o poziție demnă de un cascador. Trebuie spus că șanțul respectiv arată de parcă ar fi un șanț antitanc și are cel puțin 1,5 m adâncime și vreo 1 lățime.

Din fericire, probabil fiindcă purta centura de siguranță, tânărul șofer s-a ales doar cu o spaimă pe care nu o va uita probabil prea curând. Poate că acesta și fost motivul pentru care în loc să-și vadă de necazul său, și-a vărsat nervii pe cameramanul nostru care își făcea doar meseria acolo, pe domeniul public.

Autoturismul a fost scos din șanț cu ajutorul unei platforme cu troliu iar circulația pe ND58B între Reşita şi Timişoara a fost îngreunata jumătate de oră. Având în vedere ,,portocala” de pe parbriz, se pare că șoferul era începător.

Știre în curs de actualizare. Acestea sunt informații prelininarii obținute la fața locului pe surse ce pot suporta modificări în funcție de datele oficiale.

Comentarii

comentarii