VIDEO Cei doi agresori care au ucis un tanar din Bocsa, au fost arestati

Ve reamintim ca un tanar de 17 ani din Bocsa, a fost ucis cu topoarul si parii pe o stradă din Bocșa. În data de 24.04.2017, Tribunalul Caraș-Severin a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor pe numele celor doi presupuși autori.

În fapt, s-a reținut că în data de 22.04.2017, în jurul orei 21.21, în localitatea Bocșa, cei doi ar fi lovit victima cu un obiect tăietor-despicător, aceasta decedând ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

 

O crimă de o rară violenta s-a petrecut astă noapte în oraşul Bocşa din Caras Severin. Un tânăr de 17 ani din oraş – Augustin Varga, a fost căsăpit cu topoarele şi bâtele de doi bărbaţi – D. şi M. A. – tată şi fiu.
Totul s-a petrecut în jurul orei 23 în mijlocul drumului, în oraşul Bocşa. Se pare că între tânărul decedat şi unul dintre criminali, ar fi avut loc o altercaţie. În urmă cu o săptămână, cei doi tineri – fiindcă amândoi au 17 ani – s-au încăierat în faţa unui magazin din oraş. Prietenii i-au despărţit pe cei doi, dar se pare că ura a mocnit în continuare. Fapta nu a fost reclamată la poliție.

Cert este că astă noapte, tânărul mort – împreună cu fratele său Denis Varga- au mers la Marian Avram acasă să clarifice niște lucruri. Scandalul a degenerat, la poarta casei au ieșit tatăl și fiul, s-au spus vorbe grele după care a început o urmărire de la poarta casei și până la o intersecție de drum, cam 30 de metri. Martorii spun că cei doi Avram – tatăl și fiul – au tăbărât cu bâtele și topoarele pe tânăr și l-au lăsat într-o baltă de sânge după care au dispărut.

Tânărul aflat în stare de comă și cu hemoragie masivă a fost transportat la Unitate de primiri Urgențe de la Spitalul Judeţean din Reşita, dar cu tot efortul medicilor, acesta a murit în câteva minute.

La poarta spitalului s-au strâns mai multe rude ale tânărului decedat, Augustin Varga și pentru a opri intrarea în spital a acestora, a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a poliției.

Cei doi criminali au dispărut de acasă. Vecinii spun că aceștia se tem pentru viața lor, dar asta nu-i împiedica să se prezinte la sediul Poliției Bocșa care este la 500 de m de casa lor. Polițiștii și procurorii au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovituri cauzatoare de moarte – în prima fază.

Comments

Comentarii

comentarii