VIDEO Cod galben de vant in Caras Severin – Acoperisuri smulse si copaci trantiti la pamant

Pompierii cărășeni sunt în alertă din cauza vântului puternic care bate în judeţ. Aceştia au intervenit pentru a înlătura riscul ca o bucată de tablă dislocată de pe acoperişul căminului Colegiului Economic al Banatului Montan din Reşiţa să cadă pe trotuar.

De asemenea, tot în Reşita, au fost solicitaţi prin 112, să intervină după ce o tablă al unui acoperiş a căzut într-un copac, pe strada Sportului, fiind pericol de accidente.Tot în Reşiţa, un brad a căzut, pe Calea Caransebeşului, fără a produce, însă, pagube. Un alt copac a căzut, tot din cauza vântului, şi pe DN57, în zona zona Piatră Albă, între localităţile Pojejena şi Naidăş, unde intervine Secţia Drumuri Naţionale Orşova, unde se află şi lucrători ai IPJ Caraş-Severin.


Judeţul Caraş-Severin se află, până la ora 14:00, sub avertizare meteo Cod portocaliu. La altitudini de peste 1.800 metri se înregistrează intensificări ale vântului, care la rafală pot atinge şi depăşi 90-100 km/h.

Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt pe drumul judetean ce duce de la Reșița spre Semenic și Slatina Timiș. Mai multe localitati au ramas fara curent electric.

Comentarii

comentarii