VIDEO Concurs de schi la Prietenii Munților, pe Semenic

IMGA0278Fiecare ediţie a taberei organizate de Asociaţia Prietenii Munţilor se incheie cu o primă etapă de slalom uriaş dotată cu cupa Prietenii Munţilor. Peste 60 de copii s-au înscris la prima etapă a Cupei Prietenii Munţilor, etapă desfăşurată pe muntele Semenic. Următoarea etapă are loc tot pe muntele Semenic în perioada 9-10 februarie, când se desfăşoară Cupa de Vest, profesor Ghiţă Bologa, în memoria celui plecat prea devreme dintre noi, Ghiţă Bologa. Sezonul competiţional de schi se încheie în perioada 16-17 februarie cu o nouă etapă din cadrul competiţiei Cupa de Vest, etapă ce se va desfăşura pe Muntele Mic.
Pentru cei mai mic schiori orice competiţie reprezintă o provocare şi un motiv de a demonstra că muntele te face mai puternic şi-ţi întăreşte mentalitatea de învingător, cel puţin asta a fost impresia pe care ne-au lăsat-o cei mai mici dintre participanşii la prima etapa de slalom a Cupei Prietenii Munţilor.
Cupa Prietenii Munţilor s-a desfăşurat pe trasee diferite ca dificultate în funcţie de vărstă şi de grupa la care erau copii. Au fost două manşe de concurs, cronometrate de arbitrii.

Comentarii

comentarii