VIDEO Consiliul Judetean – așteaptă ,,Joia mare” – până acum, au ratat de două ori

Nici astăzi Consiliul Județean nu a putut fi validat din lipsă de cvorum. Consilierii PNL și UNPR au fost absenți și pentru că era necesar să fie minim 21 de membri, conform legii, nu s-a putut constitui Consiliul Județean și nici nu s-au putut alege șefii județului.

Deși cu trei zile în urmă copreședinta liberalilor, Valeria Schelian, a dat asigurări că liberalii vor participa astăzi la ședința de Consiliu Județean și astfel acesta urma să fie constituit, PNL și UNPR a lipsit pentru a doua oară de la întrunire.

Doar membrii PSD au fost astăzi în sala și reprezentanții PMP, iar președintele Ion Mocioalcă a declarat dezamăgit: ”Sunt decepționat, repet același lucru pe care vi l-am spus și acum trei zile, iresponsabilitate din partea PNL și cred că totuși va exista și ,,joia cea mare” când o să putem alege un președinte și o echipă de conducere la Consiliului Județean Caraș-Severin. Probabil că tot caută veriga slabă, nu au găsit-o până acum, deși ofertele sunt foarte mari”.

Următoarea convocare emisă de către prefectul Florența Albu privind constituirea Consiliului Județean, va fi peste trei zile, respectiv joi, 30 iunie. În cazul în care nu se vor prezenta la cea de-a treia întrunire, consilierii PNL îşi vor pierde mandatele.

Reamintim că ieri, duminică 26 iunie, social-democrații au făcut aceeași figură, numai că la un nivel mai jos, la Consiliul Local, mai exact.

Comentarii

comentarii