VIDEO Copil cu craniul sfărâmat de un câine, la Oraviţa

Un caz cutremurător a avut loc la Oraviţa în această după masă.

Un copil de un an şi câteva luni a fost muşcat de câinele familiei. Copilul de un an şi jumătate, a fost scos de bunica lui la plimbare în curtea casei din Zona Gării. Copilul, atras ca toţi copii de animale, s-a apropiat de câinele familiei, o corcitură de huski crescut de pui, a întins mâna către el şi l-a mângâiat spunând ,,cuţu-cuţu”. În acel moment s-a produs un fapt la care nimeni nu s-ar fi aşteptat: câinele şi-a înfipt colţii efectiv în capul copilului mușcându-l de două ori.
La strigătele de groază ale bunicii, câinele a dat drumul copilului, dar totul a fost prea târziu: micuţul avea craniul sfărâmat şi intrase direct în comă.
La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei de la Spitalul Orășenesc Oravița care l-a stabilizat cât de cât pe copil după care a pornit în trombă spre Spitalul de Urgenţă din Reşiţa. În întâmpinarea ambulanţei de la Oraviţa a sosit o altă ambulanţă de gradul zero de la Serviciul Județean echipată corespunzător şi care l-a transportat pe copil la Spitalul de Urgență din Reşiţa. Micuțul a intrat pe mâna medicilor timp în care, la solicitarea Spitalului Județean, de la Timişoara a plecat un elicopter SMURD pentru a prelua copilul de la Reșița.
Primele îngrijiri i-au fost acordate copilului de doctorul Emil Bunda de la UPU Reşiţa împreună cu alţi medici de la ATI, pediatrie şi chirurgie, l-au stabilizat, după care de pe stadionul de la Gloria, elicopterul SMURD a pornit spre Timişoara. Părinții copilului au plecat și ei la Timișoara pentru a fi alaturi de fiul lor în această grea încercare. ,,Copilul are craniul sfărâmat, are și pierderi de substanță cerebrală, dar din fericire, are șanse de supravițuire” a declarat pentru InfoCS doctorul Emil Bunda.
Vecinii de la Oravița sunt uimiţi de cele întâmplate şi pun comportamentul agresiv al câinelui pe seama căldurii din ultimul timp. Toţi spun că era un câine cuminte, crescut de familia respectivă, liniştit și cu care se jucau toţi copiii de pe stradă.
Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii