Cruela Devil traieste- o baba si-a facut haina de blana din pisicile vecinilor VIDEP

Se pare că personajul Cruela din povestea 101 dalmaţieni, chiar există. O dovedeşte întâmplarea din America. Din fericire, nu s-a întâmplat la noi, dovadă că lumea este plină de nebuni. Au şi alţii ,,săriţii” lor de pe fix, nu doar românbii. O babă, şi-a făcut haine de blană din pisicile vecinilor. Bătrâna a fost arestată. O femeie de 85 din Texas a fost arestată de poliţia locală după ce a surprinsă pe o înregistrare video că a răpit una din pisicile vecinilor pe care a ucis-o şi apoi i-a folosit blana pentru a-şi face o haină, potrivit worldnewsdailyreport.com.

 

 

Dispariţiile din ultimul timp a animalelor de companie, cu precădere a pisicilor, dintr-un cartier texan, a început să ridice semne de întrebări ale locuitorilor din această zonă. Cei din cartier şi-au dat seamă că sigur ceva nu este în regulă mai ales când au văzut hainele de blană ieşite din comun ale unei femei de 85 de ani. O parte din particularităţile anumitor pisici au putut fi observate pe hainele bătrânei care a negat vehement că ar avea legătură cu dispariţiile pisicilor. Totuşi, aceasta fost surprinsă într-o înregistrare video când a furat pisica unei vecine.

Femeia de 85 de ani a început prima dată prin a-şi creşte propriile pisici pentru blana lor, însă când a ajuns să se ataşeze de „micile creaturi”, potrivit mărturiei sale, a decis că e mai indicat să le prindă pe ale vecinilor. Prin urmare, fostul designer de modă, a ademenit pisicile din cartier cu alimente şi le-a jupuit apoi în subsolul casei, loc unde a pus şi pieile la uscat. Carnea primelor pisici ucise a folosit-o pentru a prinde alte pisici, potrivit unui purtător de cuvânt al PETA, Jane Churchill.

Bătrâna riscă ajungă la închisoare pentru un an şi jumătate.

Comentarii

comentarii