Cruela Devil traieste- o baba si-a facut haina de blana din pisicile vecinilor VIDEP

Se pare că personajul Cruela din povestea 101 dalmaţieni, chiar există. O dovedeşte întâmplarea din America. Din fericire, nu s-a întâmplat la noi, dovadă că lumea este plină de nebuni. Au şi alţii ,,săriţii” lor de pe fix, nu doar românbii. O babă, şi-a făcut haine de blană din pisicile vecinilor. Bătrâna a fost arestată. O femeie de 85 din Texas a fost arestată de poliţia locală după ce a surprinsă pe o înregistrare video că a răpit una din pisicile vecinilor pe care a ucis-o şi apoi i-a folosit blana pentru a-şi face o haină, potrivit worldnewsdailyreport.com.

 

 

Dispariţiile din ultimul timp a animalelor de companie, cu precădere a pisicilor, dintr-un cartier texan, a început să ridice semne de întrebări ale locuitorilor din această zonă. Cei din cartier şi-au dat seamă că sigur ceva nu este în regulă mai ales când au văzut hainele de blană ieşite din comun ale unei femei de 85 de ani. O parte din particularităţile anumitor pisici au putut fi observate pe hainele bătrânei care a negat vehement că ar avea legătură cu dispariţiile pisicilor. Totuşi, aceasta fost surprinsă într-o înregistrare video când a furat pisica unei vecine.

Femeia de 85 de ani a început prima dată prin a-şi creşte propriile pisici pentru blana lor, însă când a ajuns să se ataşeze de „micile creaturi”, potrivit mărturiei sale, a decis că e mai indicat să le prindă pe ale vecinilor. Prin urmare, fostul designer de modă, a ademenit pisicile din cartier cu alimente şi le-a jupuit apoi în subsolul casei, loc unde a pus şi pieile la uscat. Carnea primelor pisici ucise a folosit-o pentru a prinde alte pisici, potrivit unui purtător de cuvânt al PETA, Jane Churchill.

Bătrâna riscă ajungă la închisoare pentru un an şi jumătate.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.