VIDEO CULTURI DE CANNABIS, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI LA LAPUSNICUL MARE

Aproximativ 12 kg de masă verde, fragmente vegetale mărunțite dar și instrumente necesare prelucrării acestora au fost ridicate în urma celor 3 percheziţii efectuate de poliţiştii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraş-Severin . 3 persoane au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraș- Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș- Severin au efectuat 3 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de cultivarea ilicită de droguri.
foto-cannabis-1
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat aproximativ 12 kg de masă verde, fragmente vegetale mărunțite dar și instrumente necesare prelucrării acestora în vederea consumului sau distribuirii.
foto-cannabis-2
Cele 3 persoane au fost prezentate astăzi Tribunalului Caraş-Severin, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
foto-cannabis-3
La activităţi au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.
foto-cannabis-4
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Comentarii

comentarii