VIDEO Cum scapi definitiv de celulita

Celulita a fost denumita “blestemul femeilor”, iar depozitele de grasime de pe fund, solduri si coapse afecteaza tot mai multe persoane. Tratamentele si produsele anti-celulita sunt ineficiente si costisitoare, insa daca stii ce inseamna celulita si ce cauze are, poti reduce semnificativ aceasta afectiune neplacuta.

Daca nu stii ce este celulita, cum o poti trata?

Cercetatorii au demonstrat ca nu exista niciun tratament-minune destinat tratarii celulitei, pentru ca reala cauza a acesteia este atrofia musculara. Ea are loc atunci cand stratul de muschi slabeste si se separa de stratul de piele, facand depozitele de grasime vizibile.

Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre celulita este, deci, ca nu are nicio legatura cu pielea ci cu muschii de sub piele. Iar majoritatea produselor anti-celulita sunt axate pe combaterea ei la nivelul epidermei.

Vestea buna data de specialisti este ca exista o cale de a combate celulita pentru totdeauna, indiferent de greutatea pe care o ai sau de varsta, prin tratarea atrofiei musculare.

Mituri despre celulita

Nu poti scapa de celulita folosind creme sau lotiuni, deci nu le mai folosi. Exista sute de produse care promit miracole, insa care practic nu fac nimic pentru a-ti trata celulita. Adanciturile in piele cauzate de celulita sunt un rezultat clar al unei probleme de sub epiderma, asadar renunta la creme, lotiuni, bureti magici sau alte produse scumpe si ineficiente.

[youtube id=” 7pqvj2hIbmg”]

Nici tratamentele spa nu functioneaza. Numeroase studii arata ca tratamentele medicale-spa destinate inlaturarii celulitei au agravat de fapt problema, lasand in urma rani si cicatrici. Electrostimularea, endermologia, impachetarile si alte proceduri din saloanele de infrumusetare sunt complet zadarnice si te pot costa mult.

Ce este celulita fibroasa si cum scapi de ea

Celulita nu este o afectiune genetica, chiar se poate trata si se poate combate. Ignora ceea ce ai auzit si ceea ce ai crezut pana acum, nu este o problema fara rezolvare. Daca vei crede in aceste zvonuri nefondate si nedemonstrate, te vei opri din a lua atitudine si din a face ceva pentru tine, atat din punct de vedere estetic cat si emotional.

Poti sa scapi de celulita indiferent de varsta pe care o ai si indiferent de greutate.

Iata solutia ce te va scapa definitiv de celulita.

Deoarece este o problema la nivel muscular, o poti rezolva simplu prin intarirea muschilor. Sunt miscari simple ce tintesc zonele afectate si te salveaza permanent de aceasta problema. Poti sa faci aceste exercitii si acasa, nu este necesar sa mergi la o sala de fitness.

Cum scapi de grasimea de pe solduri si coapse

Concentrate pe ridicarea, tonifierea si modelarea muschilor, aceste exercitii vizeaza intarirea muschilor din zonele afectate de celulita, iar daca le urmezi vei obtine corpul la care ai visat.

Poti face aceste miscari in intimitatea casei tale si vei vedea rezultatele metodei de stimulare a musculaturii in aproximativ o luna. Este vorba de corpul tau si de cum te simti cand te privesti in oglinda, asa ca nu mai astepta si urmareste in filmul de mai jos ce trebuie sa faci.
curademiere.ro

Comentarii

comentarii