VIDEO Curs festiv al ,,economistilor” la Universitatea Eftimie Murgu Resita

Studenţii de anul trei de la trei programe de studii de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, au trecut printr-o serie de noi emoţii. Aceştia au participat la cursul festiv, iar la acest moment plin de emoţie le-au fost alături părinţii şi prietenii.

Gaudeamus igitur, imnul studenţilor de pretutindeni a răsunat pewntru cei aproape 70 de tineri absolvenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice din Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa. Fie că au absolvit cursurile de Marketing, Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor sau Contabilitate şi Informatică de Gestiune, aceştia au îmbrăcat roba şi toga pentru a participa la cursul festiv. Alături de ei au fost profesorii care i-au îndrumat, părinţii şi pritenii. Studenţii au declarat că îşi vor continua studiile la masterat.

De asemenea la universitatea reşiţeană joi a avut loc cursul festiv al studenţilor din anul patru de la Facultatea de Inginerie şi Management, iar vineri Studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Sociale îşi vor lua rămas bun de profesori şi colegi.

Comentarii

comentarii