VIDEO Dani Ioviță – reșițeanul temerar care a făcut baie în barajul Secu de anul nou

Un reșițean a făcut baie în prima zi a anului 2016 în barajul Secu, la minus 10 grade. Atât arăta termometrul în aerul de munte din jurul barajului. Apa, undeva la maxim 1- 2 grade peste zero, dar înghețată la mal.
Dani Ioviță – un tânăr curajos care nu este la prima încercare de acest fel – spune că se simte excelent și că practică acest sport extrem de mai mulți ani. De fapt, cine intră pe pagina sa de facebook, va putea vedea că Dani este un temerar care – indiferent de anotimp, este prezent pe cei mai înalți și renumiți munți ai Banatului dintre care amintim aici vârfurile Gugu și Țarcu. Pe lângă cele de trebuință într-o excursie, Dani Ioviță poartă întotdeauna steagul tricolor al României cu care se pozează în reușitele sale.

… Putzin EXTREM 😉 …

… traversare Baraj Secu la – 15 *C …doar inceputul din 2016 🙂 😉

Posted by Dani Iovita on Saturday, January 2, 2016

Legat de baia de început de an, Dani spune următorul lucru pe pagina sa de fb: ,, Nu instig pe nimeni să facă așa ceva, ba din contra, … însă la mine sunt ani de zile de practică, nu am intrat așa direct în apă ca un inconștient. În plus, este sănătate curată pentru cine poate; exemple mai multe sunt în Rusia- Siberia. Mi-am depășit o barieră, urmează și altele”.


Sursa video si foto: facebook Dani Iovita

Comentarii

comentarii