VIDEO Dascălii cărășeni au așteptat primăvara cu joc și voie bună de Ziua femeii

Chiar dacă profesorii sunt tot mai afectaţi de criză economică, Sindicatul profesorilor afiliaţi Federaţiei „Spiru Haret” a respectat tradiţia din fiecare an şi a organizat Balul Primăverii şi al Mărţişorului. Ajuns la cea de a XIII a ediție, Balul de 8 martie și al Mărțișorului, pentru dascăli cărășeni” a fost și de această dată o reușită. Seara a început cu o prezentare a evenimentului și mai ales, cu un ,,La mulți ani” cântat de toată sala pentru femei și sărbătoriții zilei. Veselia şi voia bună au fost cuvintele de ordine la bal iar, atât cât timp muzica a cântat, nimeni nu a stat pe scaune, cu toţii alegând să danseze, fie că a fost vorba de muzică populară, de hit-urile mileniului trei, sau de melodiile tinereţii. Actorul Dan Mirea alături de alți soliști și orchestră, a întreținut atmosfera și prea puțin s-a stat pe scaune.

[youtube id=”CazTJBV3ljU”]

S-a dansat, s-a servit masa, s-a socializat – exact așa cum fac prietenii adevărați. Au trecut ani mulți de la prima ediție, cea mai mare parte dintre dascăli au participat la toate edițiile. Acest lucru a avut darul de a-i apropia, de a-i uni și de a-i face să se simtă ca într-o mare și adevărată familie a prieteniei. Familiei vechi, li s-au adăugat membrii noi, unii care acum au participat pentru prima dată, dar care, cu siguranță vor participa și la anul.

Pentru o zi dascălii au uitat de griji şi s-au dezlănţuit la joc, dans sau au povestit tot ce au mai făcut de la balul de anul trecut şi până acum.

,,În sală au fost prezenți aproape 200 de oameni veniți din tot județul și strânși la un loc de dorința de a fi împreună și a petrece cu colegii. Deși a fost Balul de Ziua femeii, invitații de onoare au fost bărbații – care se pare- că de anul viitor vor fi sărbătoriți și ei printr-un bal de ,,Ziua bărbatului” spune profesoara Carmen Rugină.

Domnii au fost extrem de atenţi cu colegele lor, pe care le-au răsfăţat şi le-au dansat cu foc. Ca în fiecare an, amfitrioana evenimentului a fost profesoara Carmen Rugină, preşedinte al Sindicatului Dascălilor Cărăşeni. Și acum, exact ca și în anii trecuți, organizarea și organizatoarea, au fost exact ca și în ceilalți ani: la înălțime – fiindcă totul a fost perfect – de la meniu și pregătire și până la ,,prezența scenică” fiindcă nu a stat un minut pe loc.

Comentarii

comentarii