Sport

VIDEO Dezastru între Reșița și Băuțar – grindina a făcut prăpăd

În doar două minute, munca a sute de bănățeni a fost pusă la pământ de furia oarbă a naturii. Norii negrii care au ocolit Reșița, și-au aruncat încărcătura și furia asupra localităților dinspre capitala județului și Oțelu Roșu. Dacă Reșița a scăpat neatinsă, tone de gheață s-au abătut asupra Soceniului, peste Valeadeni, Rugi, după care au urmat satele din Valea Bistrei.

[youtube id=”UulVekntNpY”]

La Soceni și Oțelu Roșu, parcă a fost sfârșitul lumii; boabele de grindină cât aluna, au făcut praf culturile agricole și grădinile oamenilor. Locuitorii zonelor afectate sunt foarte supărați; și așa au semănat târziu din cauza vremii capricoase. Acum, nu se pot bucura nici măcar de ce a ieșit din pământ fiindcă boabele de gheața au prăpădit tot.

Ca să realizați amploarea dezastrului pe care îl poate provoca natura în doar câteva minute, priviți imaginile de mai jos realziate de locuitori ai județului Caraș Severin care au avut prezența de spirit și au filmat – care cu ce a putut- ceea ce s-a întâmplat în localitățile lor.
Le mulțumim pentru imagini lui Răzvan din OȚelu Roțu și lui Bogdan din Reșița.

[youtube id=”imVeKeEYsUc”]

Comentarii

comentarii