VIDEO Dorel a făcut-o şi de data asta – Iată cum a scos maşina din râpă

Dacă va mai aminitiți, în urmă cu vreo 3 zile, postam o ştire prin care informăm cititorii infocs.ro ca ,, Un accident de circulaţie cel puţin spectaculos a avut loc în această dimineață pe drumul ce leagă Reşita de Lupac. Accidentul s-a produs la intersecția DJ 587 cu drumul spre padocul de pe Dealul Ciorii. Un autoturism Ford Focus Break- fără numere de înmatriculare (acestea au fost scoase voit) ce rula dinspre Reşita spre Lupac, la o curbă la dreapta deosebit de periculoasă – curba – nu dreapta, a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit pe marginea drumului oprindu-se la vreo 10 – 15 metri cu roțile în sus la o diferență de nivel de vreo 10 m.”

Acu că s-a întâmplat – s-a întâmplat şi gata! Asta e! N-ai ce face când este să vină necazul. În urma accidentului, maşina a scăpat totuşi destul de uşor: ceva îndoituri şi plafonul avariat mai serios, dar repetăm, fără avarii de aşa natură ca să nu mai poată fi reparată sau să coste foarte mult. Asta până după masa când, proprietarul a încercat probabil să îşi scoată maşina din grădină în care aterizase.

Numai că, se pare că la operațiunea respectivă a participat şi meseriaşul Dorel fiindcă altfel nu se explică cum a ajuns maşina în ditamai şanţul, mai exact, abia pârâului Bârzăvița, la o diferenţă de nivel de vreo 10 metri.

Ce au făcut, ce nu au făcut sau au vrut să facă, numai ei ştiu, cert este că nu le-a ieşit şi după întâmplarea de acum, maşina mai este bună de fier vechi. Şi ceva piese la bucată. Din motor ca tablăraia este varză.
Vezi toată ştirea aici: https://www.infocs.ro/video-accident-cu-masina-cu-rotile-in-sus-si-abandonata-pe-marginea-dj-587-resita-lupac/

Comentarii

comentarii